gdy

Evit-ka

 

gdy się kończą
 i praliny i cierpliwość
nasze życie już nie w sieci
a na żywo

bo ostatnie
kiedy zjada się praliny
nikt z nas dwojga
nie poczuwa się do winy

głupców para
z pralinami czy bez pralin
wreszcie sobie już nie słodząc
dokopali
„gdy”

gdy się kończą
praliny i cierpliwość
nasze życie już nie w sieci
a na żywo

bo ostatnie
kiedy zjada się praliny
nikt z nas dwojga
nie poczuwa się do winy

głupców para
z pralinami czy bez pralin
wreszcie sobie już nie słodząc
dokopali
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 2 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    mnie i tak się kojarzy z kopem (można mylić z kopnięciem, chociaż czy ja wiem) na szczęście, na zaś. a tak w ogóle to najwyższa klasa

    · Zgłoś · 11 lat