Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
wymagania spore
wymagania spore
Evit-ka
(preferencji kwestia)
żółwi hodowca z Przekąsa
systematycznie się dąsa -
...
Zobacz więcej
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 3 marca 2013
abojawiem
można to podciągnąć pod czarny/wisielczy humor, ale czy trzeba
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Doremi
jest taki co się systematycznie dąsa..
choć może to nie żółwi hodowca z Przekąsa.
:))
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
choć może to nie żółwi hodowca z Przekąsa.
:))