na imieniny Kazi Szczuki

Evit-ka

(z różnicy płci uwzględnieniem)


w dniu imienin Kazimierza
celnie – jak dotąd – do pointy zmierzaj -
bo zasługuje na losu gest
kto Panią Kazią przekornie jest...


Zdjęcie: „na imieniny Kazi Szczuki - SMS”
(z różnicy płci uwzględnieniem)

w dniu imienin Kazimierza
celnie – jak dotąd – do pointy zmierzaj -
bo zasługuje na losu gest
kto Panią Kazią przekornie jest...


Czego najszczerzej życzą Ewa Karbowska i Maciej Pacak
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 4 marca 2013
anonim