co profesjonalizm - to profesjonalizm

Evit-ka

co profesjonalizm – to profesjonalizm”

 

nasion przesiewacz z Pancerzyc

narzekał że cięgiem mu leży -

perswazją chciał GO wytresować

lecz chuj był odporny na słowa -

aż spotkał „poetkę” z Chodzieży

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 4 marca 2013
anonim
Usunięto 1 komentarz