trzymaj się w zdrowiu,czyli epizody z życia poety

Jarosław Baprawski

o wow

skradasz się jak kobra

 

brak majtek maskuje kurewsko sztywne

ramki przedpotopowych okularów

 

o żesz nie gryź

czy ty jesteś pierdolnięta

 

chciałbym poczytać wiersze

wprowadzić nastrój

wyszeptać imię

 

mówisz że pierdolisz

 

o tak

 

będę omijał ten pub

twoją niewyżytą cipę

jak i całą rodzinę

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 4 marca 2013
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Powiem tylko , że nie ma takiej szafy ,
    gdzie nie byłoby jakiegoś trupa - strupa - kościotrupa .
    Albo paru trupów .

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    komuś może być nie w smak

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Doremi
    o tak...zdecydowanie niektóre miejsca trzeba omijać! :)

    · Zgłoś · 11 lat temu