przez nieuwagę i brak treningu z samoobrony

Evit-ka

Pospolitość i prostactwo są jak dziwka i sutener. Nachalni, jeśli nie być dość uważnym i – przy braku asertywności – dopuścić je/ ich do obcowania.
Pospolitość i prostactwo są jak dziwka i sutener. Nachalni, jeśli nie być dość uważnym i – przy braku asertywności – dopuścić je/ ich do obcowania.
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 5 marca 2013
anonim
  • Evit-ka
    I tak w koło. Teraz też ani wiersz, ani opowiadanie, a stosownej kategorii, tu - do wyboru, nie było i nie ma.

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    dobrze wiedzieć (jakby ktoś nie wiedział)

    · Zgłoś · 11 lat