Evit-ka
Wiersz
·
5 marca 2013
-
Atauśmiechnęłam się... co i racja z wiersza bije ;)
-
abojawiemczy to magia sztuki, czy to czar miłości (poniewiera /robi co chce z/ człowiekiem)
-
Doremifajna rymowanka bo z morałem :)
-
Paulina Wielbicka:))