przerwa na życie

Ravaa

czcze wzniesienia ponad chmury

na granicy wyobraźni

zatopienia w gęstych dymach

i przekłucia cudzych jaźni

 

wspólnie z sobą mną i ciałem

barwy dźwięki i kolory

smaki jawnej zwyczajności

i bezsenne horrory

 

czasem

za potrzebą

przerwa na życie

Oceń ten tekst
Ravaa
Ravaa
Wiersz · 5 marca 2013
anonim