czcze wzniesienia ponad chmury
na granicy wyobraźni
zatopienia w gęstych dymach
i przekłucia cudzych jaźni
wspólnie z sobą mną i ciałem
barwy dźwięki i kolory
smaki jawnej zwyczajności
i bezsenne horrory
czasem
za potrzebą
przerwa na życie