jestem częścią nieistniejących rzeczy
naładowaną ujemnie bateria
do użycia stworzoną
z pięciostopniową skalą przystosowania
do wytycznych
przykrytych kurzem
legenda pustostanu
gdy zatapiam się w narkotycznym śnie
na powierzchni diamentowej słodkiej
kroniki nieśmiertelnych zastrzyków
w pień szamańskiej modlitwy
gnijących zwłok
u stóp szafy grającej
zdarty krzyk płyty winylowej
ofiar grupy Charlesa Masona
w uwielbieniu dzieła zagłady