Zjedz mnie

Freya

zabij mnie

w kawałkach nikt nie pozna

żem ludzka istota

zjedz mnie

cicha umowa między jedzącym a jedzonym

kanibalizm

w czystej postaci

tajemnica pod białym obrusem

Hannibala

gdy milczenie nic nie powie 

Oceń ten tekst
Freya
Freya
Wiersz · 5 marca 2013
anonim