Dusza

Freya

okalecza swoje ciało

chce być wyższą rasą

wyjąc co wieczór na ulicy

piekielne dziecko

w oczach jego droga krwią wyznaczona

słowa kąpie w okrucieństwie

a kiedyś nawet żelazko miało duszę 

Oceń ten tekst
Freya
Freya
Wiersz · 5 marca 2013
anonim