Literatura

umiar wskazany (wiersz)

Evit-ka

marynarz z miejscowości Glut
hożym dziewicom kłamał jak z nut -
utwierdzał że sto razy może
i to w te noce kiedy mu gorzej -
przy konfrontacji nie pomógł cud
„umiar wskazany”  marynarz z miejscowości Glut hożym dziewicom kłamał jak z nut - utwierdzał że sto razy może i to w te noce kiedy mu gorzej - przy konfrontacji nie pomógł cud

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 6 marca 2013, 22:53
cuda nie są od pomagania, cuda są od wiary w cuda
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 11 marca 2013, 09:28
*ze sto razy może - się że wkradło
przysłano: 6 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca