w fantazji sedno

Evit-ka

tłoczniarz oleju ze wsi Kuciejów
fantazję wielką ma że ojeju
i matematyk niezły nie zliczy
jak wielu dziedzin ona dotyczy -
choćby erekcji z lejkiem lub w leju
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 6 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    taki to fantasta z tego tłoczniarza oleju, jaki leja, a nawet lejek

    · Zgłoś · 11 lat