Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
jajeczko albo szklanka wody...
jajeczko albo szklanka wody zamiast
Evit-ka
biznesu etyk w Hawanie
ochotę powziął na Panie -
lecz wzajemności bez
tak często z damami jest...
a mógł być seks na śniadanie
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 7 marca 2013
abojawiem
czym to się człowiek naje, a czym nie
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści