jajeczko albo szklanka wody zamiast

Evit-ka

biznesu etyk w Hawanie
ochotę powziął na Panie -
lecz wzajemności bez
tak często z damami jest...
a mógł być seks na śniadanie
Zdjęcie: „jajeczko lub szklanka wody zamiast”

biznesu etyk w Hawanie
ochotę powziął na Panie -
lecz wzajemności bez
tak często z damami jest...
a mógł być seks na śniadanie
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 7 marca 2013
anonim