desperat - nieszczęśnik

Evit-ka

(w obawie przed pracy utratą)

raz prezenter z podkarpackiej telewizji
własny orgazm sprowokować chciał na wizji
a to wszystko w strachu wielkim o robotę
aby dowieść że odbierze widzom cnotę -
ale wcześniej stracił prącie z kimś w kolizji
„desperat - nieszczęśnik”
(w obawie przed pracy utratą)

raz prezenter z podkarpackiej telewizji
własny orgazm sprowokować chciał na wizji
a to wszystko w strachu wielkim o robotę
aby dowieść że odbierze widzom cnotę -
ale wcześniej stracił prącie z kimś w kolizji
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 7 marca 2013
anonim