Literatura

desperat - nieszczęśnik (wiersz)

Evit-ka

(w obawie przed pracy utratą)

raz prezenter z podkarpackiej telewizji
własny orgazm sprowokować chciał na wizji
a to wszystko w strachu wielkim o robotę
aby dowieść że odbierze widzom cnotę -
ale wcześniej stracił prącie z kimś w kolizji
„desperat - nieszczęśnik” (w obawie przed pracy utratą)  raz prezenter z podkarpackiej telewizji własny orgazm sprowokować chciał na wizji a to wszystko w strachu wielkim o robotę aby dowieść że odbierze widzom cnotę - ale wcześniej stracił prącie z kimś w kolizji

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 7 marca 2013, 21:45
nieraz zapobiegając pogarszamy
przysłano: 7 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca