Literatura

tak jest - dokładnie aby?... (wiersz)

Evit-ka

tej wojny i tamtego drobniejszego świństwa
nijak nie dało się uniknąć
naprawdę

Kazio w gruncie rzeczy nie jest tak podły
jak się wydaje
istotnie

a motyl też
przysiadł w gablotce na szpilce
dobrowolnie
„tak jest – dokładnie aby?...”  tej wojny i tamtego drobniejszego świństwa nijak nie dało się uniknąć naprawdę  Kazio w gruncie rzeczy nie jest tak podły jak się wydaje istotnie  a motyl też przysiadł w gablotce na szpilce dobrowolnie

wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 7 marca 2013, 21:51
to jest to, że to przerasta nawet moje oczekiwania; wniosek - nie oczekiwać
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 8 marca 2013, 09:54
Lubię Twoje rozśmieszajki.
przysłano: 7 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca