jak świętko - to świętko

Evit-ka

(8 marca)

tuż po północy – ósmego marca
witalna siła wstąpi i w starca -
gdy z „szesnastką” dopnie zdrady
wraz z penisem... z czekolady
Zdjęcie: „jak świętko – to świętko”
(8 marca)

tuż po północy – ósmego marca
witalna siła wstąpi i w starca -
gdy z „szesnastką” dopnie zdrady
wraz z penisem... z czekolady
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 8 marca 2013
anonim