Evit-ka
Wiersz
·
9 marca 2013
-
abojawiemile ludzi tyle światów, dlatego nigdy niczego nie ma za dużo, poza tym co jest do przesady i w nadmiarze, ale to już każdy powinien wiedzieć sam (z siebie)
-
abojawiemaha, nie wiem za bardzo, czy się powinno pisać ile, czy ilu ludzi (i wcale nie mniejsza z tym), ale tak jak napisałem, to mi się przynajmniej rymnęło (chociaż nie klasycznie)
-
Dorka WiśniewskaEvit-ko, dla Ciebie wierszyk pt. "Czkawka" :D