bronić życia

Robert noszczyk

romawiałem z kobietą

rozmawiałem o zabijaniu

wszyscy zdążyli się urodzić  

rozumieją dopiero teraz dlaczego

 

akceptacja nie kochania

paraliżu miłości

krzyk o prawdę

krzyk o szacunek

hiszpańska małpa wąskonosa

ma więcej zrozumienia

 

i to wysłane usg

z szóstym tygodniem

ostatnia nadzieja

 

jej łono powróciło z beznadziejności

bo ma PRAWO !

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 10 marca 2013
anonim