Pan P.

Tomasz

Nie znam go

Nie znam go

Nie znam go

 

Na tej opoce wszystko zbuduje.

 

To my jesteśmy fundamentem

podobnymi Panu P.

Tomasz
Tomasz
Wiersz · 11 marca 2013
anonim
Usunięto 1 komentarz