czekałem na taką jak Ty
lat tyle jałowych śniłem
udając żem szczęśliwy
łudziłem się, że żyłem
gdzie byłaś przez te lata miła?
los Cię ukrył przed moim wzrokiem
nie zapomnę mu nigdy tego
że nie mogłem napawać oczu
twoim widokiem
palce moje i usta gorące
błądziły po ciałach innych kobiet
szukając ukojenia na próżno
myślałem, że dobrze robię
dopiero Ty miła moja
zdołałaś ugasić trawiący mą duszę
ogień pożądania
Ty - tak słodka, niewinna
niczym górska łania
Napisz komentarz..."