moby dick

Jarosław Baprawski

kurwa

dobija czwarta rano

nie mam pomysłu na wiersz

w głowie pławią się myśli

 

walenie na boku

walenie od tyłu

 

walenie

 

jakaś mineta morskiej fali

cierpki smak burzy

 

w ciszy

przed szkwałem

 

chlup

chlap

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 13 marca 2013
anonim
  • Dorka Wiśniewska
    Moby Dick powinien położyć się w chłodzie, pod jakimś wodorostem i odpocząć, :)
    Przy dobrej pogodzie i z Moby Dicka wyjdzie poemat :))))))

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    jest jak jest, czego tu więcej szukać, chociaż można chcieć

    · Zgłoś · 11 lat
  • Jarosław Baprawski
    ...ot taka niedoskonałość:)

    · Zgłoś · 11 lat