Bez happy endu

Elisawieta

gdy emocje już opadną

ja nie pójdę z nimi na dno

to wyłącznie Twoja wina

że bez happy endu tej historii finał

niech już skończy się ten czas

gdy nie mogę nic

tylko trwać

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Elisawieta
Elisawieta
Wiersz · 13 marca 2013
anonim
  • Dorka Wiśniewska
    Zawsze można coś zrobić, nie ma sytuacji bez wyjścia.
    Szczególnie gdy opadną emocje :)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Elisawieta
    jak najbardziej poważnie to zapis emocji moich i osoby z która prowadzę długie dysputy o życiu(facet) dla mnie wiersz=EMOCJE. Abojawiem - inspirujące są twoje komentarze :-)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    z tymi wierszami to jest tak, że nie wiadomo, czy to żartem, czy poważnie

    · Zgłoś · 11 lat temu