Bez happy endu

Elisawieta

gdy emocje już opadną

ja nie pójdę z nimi na dno

to wyłącznie Twoja wina

że bez happy endu tej historii finał

niech już skończy się ten czas

gdy nie mogę nic

tylko trwać

Elisawieta
Elisawieta
Wiersz · 13 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    z tymi wierszami to jest tak, że nie wiadomo, czy to żartem, czy poważnie

    · Zgłoś · 11 lat
  • Elisawieta
    jak najbardziej poważnie to zapis emocji moich i osoby z która prowadzę długie dysputy o życiu(facet) dla mnie wiersz=EMOCJE. Abojawiem - inspirujące są twoje komentarze :-)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Dorka Wiśniewska
    Zawsze można coś zrobić, nie ma sytuacji bez wyjścia.
    Szczególnie gdy opadną emocje :)

    · Zgłoś · 11 lat