świadomość tego, że jesteś tęsknisz pragniesz
to najsłodsza pieszczota
co zaspokaja serce a ciało rozłochoca
i chociaż dzieli nas kilometrów wiele
ciała nasycić się sobą nie mogą
widokiem rąk i ust pieszczotą
w sercu moim wciąż jest wesele
a myśli moje co noc zmierzają ku tobie
żyjemy każde z osobna
cóż zrobić razem nam nie po drodze
lecz nie jest to przeszkodą
byśmy przyjemności dać nie mogli sobie