nienasyceni

Elisawieta

świadomość tego, że jesteś tęsknisz pragniesz

to najsłodsza pieszczota

co zaspokaja serce a ciało rozłochoca

i chociaż dzieli nas kilometrów wiele

ciała nasycić się sobą  nie mogą

widokiem rąk i ust pieszczotą

w sercu moim wciąż jest wesele

a myśli moje co noc zmierzają ku tobie

żyjemy każde z osobna

cóż zrobić razem nam nie po drodze

lecz nie jest to przeszkodą

byśmy przyjemności dać nie mogli sobie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Elisawieta
Elisawieta
Wiersz · 14 marca 2013
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jedź do niego nie tęsknij dłużej i nie pisz. Jak Cię zobaczy to się może rozłochoci, bo ja już się odłochociłem od czytania

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Paulina Wielbicka
    co to jest "rozłochoca"?????

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    ach, ten chochlik

    · Zgłoś · 11 lat temu