Ty śpisz już taka spokojna
szczypta emocji i seksu
i po co była kolejna wojna
łóżku potrzeba pretekstu?
Uwielbiam jak mi zasypiasz
tak zadowolona i bezwolna
Nie lubię gdy mnie pytasz
Czy jesteś jedyna i pokorna
Głowę potem sam głaszczę
Przytulę cię do swego ciała
Ja się na ciebie nie łaszczę
Przecież chciałaś tego sama
"głowę potem sam głaszczę"
:)))))) he he he