dedykuję przepitym od ruchania

Jarosław Baprawski

w fotelach wspomnień

pełnych starych kurwionek

sklepuję wczoraj i dziś

w jeden wielki nit

 

z butelką piwa w ręku

niedopieszczoną cipą

niedoczytanym wierszem

 

niedopalonym szlugiem

z zerwaną nicią

teraz

 

rozsupłuję wiązania swetra

niczym nieokrzesany sztubak

odkrywając nowe mankiety

w puszkach od śledzi

 

mleczne cycki

nowe życie

i śmierć

 

i tak w kółko

romantycznie

 

że chuj

 

może nowa miłość

lub wiersz

o tym

 

jak ją rozpalam

a ona płonie

na żywca

 

dopieszczana trzydziesty raz

nie przez tego co trzeba

 

bo jej mama zawsze mówiła

 

nie nadstawiaj się dupą

przed puentą

 

jest treść

będzie wiersz

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 14 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    no tak, łatwiej się od tego przepić, niż to przepieprzyć

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Z gruboj Berty . :)

    · Zgłoś · 11 lat temu