NIC

abc

sobie na urodziny

 

podróż nim będzie skończonym zamkniętym rozdziałem
migrujących gazeli które przy odrobinie szczęścia
nie staną się pożywieniem gepardów skoro dotarły
do trawiastych równin

 

będę sunął o kuli robiąc śmieszne cyrkowe wygibasy
doznam orgazmu z kobietą której zapłacę za pracę
a nocą zważę się na linie nikt nie zobaczy tej rzeczy
co jeszcze mogę powiedzieć?

 

żadne narkotyki już nie działają na ciało
afryka to dla mnie za mało bo zaliczam własny zgon
ściana przy ścianie czarować od dawna nie potrafię
nie wyczaruję nic

 

 

abc
abc
Wiersz · 14 marca 2013
anonim
  • Ata
    Najlepszego! ;)
    czarna ta wizja w wierszu...
    nie mniej zatrzymuje i wstrzymuje..

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    "(...) zapłacę za pracę
    a nocą zważę się (...)"

    czy widzisz, czego jest tutay za dużo..?

    · Zgłoś · 11 lat
  • abc
    to taka odległość, nietycząca już mnie, gdy to pisałem miałem problemy z chodzeniem, teraz nie mam problemu.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Wiktor Smol
    Tobie na urodziny :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    Rzeczywiście czarna wizja!

    Czyli czego sobie życzysz z okazji rocznicy urodzin?

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    Dobrego dużo i pozytywnie zaskakującego :))

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    Mithril a dla mnie to właśnie dobrze, że jest tego za dużo. Czasem to jest potrzebne.

    · Zgłoś · 11 lat