sekret szczęścia kobiety

Elisawieta

nie popełniaj błędu najgorszego

- nie czyń z faceta nigdy celu życia swego

niech będzie do niego tylko dodatkiem

tyś jest w nim sterem żeglarzem i statkiem.

Elisawieta
Elisawieta
Wiersz · 14 marca 2013
anonim