Przyjaźń

Dominik (OLORIN) Koza

- pamiętasz jak krzyczałem?
nie pamiętasz
- a płacz?
też nie
- błagania?
nie
- próby samobójstwa?
nie
- modlitwy?
nie
- przyjacielu?
słucham?
- odejdź...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 18 głosów
Dominik (OLORIN) Koza
Dominik (OLORIN) Koza
Wiersz · 23 marca 2001
anonim
  • KARL
    Żal mi że nazywasz się tak jak ja.Ale cóż takie życie.
    Powiem ci tylko trzy słowa na temat tego czegoś::: guwno guwno i jeszcze raz guwno.

    Najostrzejszy krytyk.

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    M.
    poruszyło mnie to co napisałeś. naprawdę..

    · Zgłoś · 17 lat temu