Literatura

masz w dupie dylemat (wiersz)

Jarosław Baprawski

zobacz kurwa twoja mać
za oknem osłoda
miażdży

nam dalej niż bliżej do hurtowni kawy
w tym kurewsko zajebistym poczuciu humoru
nawet tonik rumiankowy jest  bezalkoholowy

i te codzienne łachy do prasowania
spływające mydliną w czyste usta
nowo wiosennych krokusów

ogólnie jest ciepło
ogólnie ja to pierdolę
jak i kompletnie olewam
nasze jutro okradzione z wczoraj

goląc zarost
tęsknię za pierwszym
syfem na twarzy

ewką dającą dupy na strychu
za przewózkę na starej jawie

no to chuj
naślinię papier
przykleję do twarzy

z cyganami
pójdę

słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 15 marca 2013, 19:26
no bo jednak nie ma tak (dobrze), żeby to co było (jest, mieć) w dupie, tego nie było (widać, nie mieć) na twarzy
Dorka Wiśniewska 15 marca 2013, 22:40
świetny wiersz. Takie powinni drukować na rolkach :D
Doremi
Doremi 16 marca 2013, 17:58
nawet na rolki się nie nadaje :D
przysłano: 15 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca