zawsze miałaś problemy z wymową

Jarosław Baprawski

o fuck

czysta poezja

 

z wykrzywioną twarzą

hrabina czekająca na lorda

 

cudownie rozszczepione

promienie słońca

pod parasolem

 

tylko dlaczego

nie nosisz bielizny

 

naukowo nie do pobicia

lafiryndo z odzysku

 

to tylko płotki

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 16 marca 2013
anonim