na (jej?) własne życzenie

Evit-ka

suwmiarek producent z Sopotu
popadał w ciąg znacznych kłopotów -
od czasu pewnego wypadku
gdy bił nałożnicę po zadku
najlepszym z „mierniczych” przedmiotów
Zdjęcie: „na (jej?) własne życzenie”

suwmiarek producent z Sopotu
popadał w ciąg znacznych kłopotów -
od czasu pewnego wypadku
gdy bił nałożnicę po zadku
najlepszym z „mierniczych” przedmiotów
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 16 marca 2013
anonim