Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
mody kreator
mody kreator
Evit-ka
sprzedawca kondomów z Luksoru
szafował poczuciem humoru -
umyślił raz sobie rankiem
w te gumki przystroić kochankę -
nie miała biedaczka wyboru...
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 16 marca 2013
Dorka Wiśniewska
Chyba brakuje różowej :)))))
Na co sprzedawca założył kochance gumki?
Na włosy? :))))
Ten limeryk mnie ubawił :))))
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
w Luksorze zmartwienie biedaczki/kochanki/kobiety, to znów nie takie zmartwienie, jeżeli to w ogóle jest zmartwienie
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Na co sprzedawca założył kochance gumki?
Na włosy? :))))
Ten limeryk mnie ubawił :))))