niewielki wzrost i jego budowlane skutki

Evit-ka

Magda M. - z Makowa wprost
biadoliła na swój wzrost -
była i na to za niska
by dosięgać Marka „gwizdka” -
tak budując zgody most
„niewielki wzrost i jego budowlane skutki”

Magda M. - z Makowa wprost
biadoliła na swój wzrost -
była i na to za niska
by dosięgać Marka „gwizdka” -
tak budując zgody most
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 marca 2013
anonim