krasomówstwa rezultaty

Evit-ka

„krasomówstwa rezultaty”

gracz karciany z Gór Średnich
skłonnym był do pięknych bredni -
gdy nadchodził jego czas
plótł je damom
dwóm naraz...
dziatek nie licząc poprzednich
Zdjęcie: „krasomówstwa rezultaty”

gracz karciany z Gór Średnich
skłonnym był do pięknych bredni -
gdy nadchodził jego czas
plótł je damom
dwóm naraz...
dziatek nie licząc poprzednich
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 marca 2013
anonim