Ule i ule

Evit-ka

z Muszyny górzystej pigularz
od dawna rozkochał się w Ulach -
nie znaczy to jednak że wiele
by oddał za domki trzy pszczele -
on marzył co dnia o Urszulach
Zdjęcie: „Ule i ule”

z Muszyny górzystej pigularz
od dawna rozkochał się w Ulach -
nie znaczy to jednak że wiele
by oddał za domki trzy pszczele -
on marzył co dnia o Urszulach
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 19 marca 2013
anonim