absurd sanitarny o podłożu kulinarno-erotycznym

Evit-ka

w Warszawie prezenter gry w lotto
ciekawe życiowe miał motto -
utwierdzał świat w tym że kobiety
łakome na nowe bidety
nad seks preferują risotto
„absurd sanitarny o podłożu kulinarno-erotycznym”

w Warszawie prezenter gry w lotto
ciekawe życiowe miał motto -
utwierdzał świat w tym że kobiety
łakome na nowe bidety
nad seks preferują risotto
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 19 marca 2013
anonim
  • abojawiem
    można się też zapatrywać/zachowywać apatycznie na to, na co niektórzy mają apetyt

    · Zgłoś · 11 lat temu