Pocałunki jagodowe

Konrad Koper

Młodzi jedzą  jagody.

I wymieniają pocałunki,

które mają jagodowy smak.

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 marca 2013
anonim
  • Dorka Wiśniewska
    No i co z tego wynika?
    Jaki morał?
    Z tego co wiem, młodzi jedzą też truskawki i jabłka.
    Konradzie, nie każde zapisane spostrzeżenie jest wierszem.

    napiszę np

    starcy patrzą w niebo
    i przecierają oczy
    które mają niebieski kolor

    tego można nagryzmolić cały tomik, tylko po co?

    · Zgłoś · 11 lat