miłość do bladych twarzy
umarła wraz z majem
po pierwszym rozwodzie
z bibliotekarką publiczną
przegrałem proces
powódka oświadczyła
łączył nas tylko petting
penetracja następowała w wyniku
uzależnienia od alkoholu i poezji
którą to nagminnie raczył pozwany
uzależniając tym samym
płciowo bierną partnerkę
w pozycji krab przodem
z klęczącą amazonką
in flagrante
przez małpki
w kwestii będącej
przedmiotem