Na łonie natury

Konrad Koper

Na łonie natury,  są w silnym uścisku.

 

Im ptaki śpiewają i strumyk szemrze.

Wiatr ich studzi.

A słońce świeci na rozpalone twarze.

 

Rozmarzeni, nie słyszą własnych oddechów.

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 marca 2013
anonim