służbowa podległość a pozycja

Evit-ka

(czyli społecznej klasowości objawy)

w Warszawie – tuż przed wojną – lekarz
znaczną miał słabość do Gieni Dekarz -
ona była mu służącą
używaną … na stojąco -
choć ją zręczniej kusił piekarz
Zdjęcie: „służbowa podległość a pozycja”
(czyli społecznej klasowości objawy)

w Warszawie – tuż przed wojną – lekarz
znaczną miał słabość do Gieni Dekarz -
ona była mu służącą
używaną … na stojąco -
choć ją zręczniej kusił piekarz
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 21 marca 2013
anonim