Wiedźmin (limeryk)

Dorka Wiśniewska

Do wiedzmina ze wsi Raków,
Przyszło rankiem dwóch tajniaków
I wynieśli ingrediencje
Eliksiru na potencję,
Cukier, drożdże, wór ziemniaków.

Dorka Wiśniewska
Dorka Wiśniewska
Wiersz · 21 marca 2013
anonim