Całował moje włosy, wiesz?
Ujmował delikatnie w dłonie
I całował
Unosił krawędź bluzki
I oglądał
Jakby miał przed sobą eksponat
Przesuwał palcem po ustach
Sprawdzał miękkość
Błądził po szyi
Szukał szczęścia
We włosach
Chciałabym, żeby je znalazł
I nie poszedł szukać gdzie indziej
jakby miał przed sobą eksponat"! to jest intrygujące, reszta nie różni się od milionów nadczynnościowych pamiętnikowców opisujących miłość, odejście, dotyk i takie tam, pozdrawiam
Ujmował delikatnie w dłonie
I całował
Unosił krawędź bluzki
I oglądał"
Hmm, ale gdzie te włosy, pod pachami?