uzdolniona wokalnie i...

Evit-ka

Martynka -co z Martyniki -
zdolną była kreować wybryki:
brylowała wręcz prawdziwie
na... wokalnej seksu niwie -
by rozprawiczyć... śpiewem słowiki
„uzdolniona wokalnie i...”

Martynka -co z Martyniki -
zdolną była kreować wybryki:
brylowała wręcz prawdziwie
na... wokalnej seksu niwie -
by rozprawiczyć... śpiewem słowiki
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 marca 2013
anonim