wracam do domu
jest gorzel
niż
chujowo
wszystkie dziwki
płaczą nad stunią
nie gasząc
pragnienia
jedna myśl
wypierdolić co lepsze
z podwórka
bombą jądrową
zwłaszcza
te brzydkie
ich mamusie
które które kiedyś
ruchały się namiętnie
i dziś tylko marzą
o dobrym bolcu
antka boryny
tylko kurwa
jeszcze kmicic
by porywał
ale
zięc jest chujowy
bo ci mówiłam
nikt nie daje dupy
bezimiennemu poecie